Notícies

abril 05, 2011
ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA PER AL MÒDUL D’ESPECIALITZACIÓ MERCAT DE TREBALL I ESTAT DEL BENESTAR. Postgrau DEL

El Postgrau dóna l’oportunitat que, a banda dels alumnes del programa d’estudis, altres professionals de l’àmbit del desenvolupament local que treballen en ens locals puguin especialitzar-se en alguna d’aquestes àrees.

Encara queden places lliures per al mòdul de Mercat de Treball i Estat del Benestar. Aquest vol aprofundir en els aspectes essencials relacionats amb el mercat de treball i les relacions laborals en l’actual context econòmic. Es planteja el coneixement dels elements de l’anàlisi econòmica, així com de l’evolució, les característiques i els principals problemes associats als mercats de treball.

L’equip docent que hi participa en el curs està compost per: Jose Adelantado (Professor del Dept. de Sociologia de la UAB), Albert Recio (Professor del Dept. Economia Aplicada de la UAB), Raúl Ramos (Professor d’Economia Aplicada de la UB), Joan A. Alujas (Professor del Dept. Política Econòmica i Estructura Política Mundial de la UB), Sara Moreno (Professora del Dept. Sociologia de la UAB), Sònia Parella (Professora del Dept. Sociologia de la UAB) i Pere Jódar (Professor del Dept. Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra).

Els mòduls tenen una durada de 40 hores lectives cadascun (5 crèdits ETCS) i es desenvoluparan del 28 d’abril al 7 de juliol de 2011, els dijous de 15.00 a 19.00 hores.

El termini d’inscripció és del 24 de febrer al 14 d’abril.

Per ampliar la informació sobre el programa de continguts de cadascun dels cursos, i formalitzar els inscripcions, podeu consultar l’apartat de formació continuada (àrea de desenvolupament local) d’aquest web.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This