Notícies

gener 14, 2015
TROBADA NETWORKING AMB POLITÒLEGS I SOCIÒLEGS CATALANS A BRUSSEL·LES
Dijous 22, a les 18:30

En el marc d’aquest viatge hem organitzat una trobada amb politòlegs i sociòlegs catalans residents a la ciutat per tal de fer networking així com per presentar el monogràfic ‘La cruïlla europea‘, editat conjuntament amb l’associació Horitzó Europa. La trobada tindrà lloc a la Belgian Concept Store (Naamsestraat 43-59 rue de Namur, 1000 Brussel·les). Podeu unir-vos a l’esdeveniment de Facebook. L’activitat és de lliure accés i gratuïta.

L’acte, a més, comptarà amb la participació de la nostra Degana, Anna Parés i Rifà, i de Ferran Tarradellas, director de la Representació de la Comissió Europea a Barcelona, així com de representants d’Horitzó Europa. Podeu unir-vos a l’esdeveniment de Facebook. L’activitat és de lliure accés i gratuïta.

Horitzó Europa és una associació catalanista, europeista i apartidista que treballa per fomentar el debat sobre polítiques europees i internacionals a Catalunya. Fundada a Barcelona, Horitzó Europa també ha estès la seva activitat a Brussel·les on hi ha un petit grup permanent de socis. Des de 2014, Horitzó Europa també representa la Unió dels Federalistes Europeus (UEF) a Catalunya.

ENLLAÇ D’INTERÈS

WEB DE L’ESDEVENIMENT

Share This