DESCOMPTES

POSTGRAU EN COMUNICACIÓ I LIDERATGE POLÍTIC (UAB)

Logo de POSTGRAU EN COMUNICACIÓ I LIDERATGE POLÍTIC (UAB)

Preu especial en la matrícula

Totes les persones col·legiades que es matriculin en aquest curs gaudiran d'un descompte de 210 euros en el preu de la matrícula. Per a fer-lo efectiu, és imprescindible acreditar la col·legiació en el moment de formalitzar la inscripció.

 

SOBRE EL POSTGRAU

Aquesta diplomatura de postgrau sorgeix de la convicció de que les competències de lideratge en la política estan íntimament relacionades amb les competències comunicatives. Les interaccions que es produeixen en els partits polítics i els equips i les organitzacions socials respecte la naturalesa del lideratge, obliguen al compromís per la justícia, el progrés i el benestar de la ciutadania. El lideratge polític demana competències per captar les circumstàncies i entendre a les persones i les seves necessitats, per prendre decisions sobre aspectes molt diversos i complexos, i orientar el rumb de les organitzacions. Aquestes competències van íntimament lligades a l'obligació d'explicar les coses de la forma adequada a cada situació, la necessitat de convèncer i de motivar per a l'acció, la conveniència d'encertar amb el discurs que, a més d'entenedor, ha de ser de contingut substancial i útil. Les eines seran l'expressió i la comunicació eficaç.

La diplomatura en Comunicació i Lideratge Polític es dirigeix a persones que treballen o pretenen treballar en llocs de responsabilitat en l'àmbit de la política, el sindicalisme, els moviments i les entitats ciutadans, tant en institucions públiques com privades, persones que vulguin progressar en les seves competències perfeccionant els seus coneixements, recursos i habilitats de comunicació i de lideratge.

El camp que abasta la comunicació és probablement il·limitat. El programa de la diplomatura se centrarà en el lideratge i la comunicació per a la intervenció en política. Tractarà temes d'absoluta actualitat i es desenvoluparà a través de metodologies avançades basades en la participació activa de l'alumnat i les pràctiques competencials en escenaris diversos. Llegir-ne més

Share This