PUBLICACIONS

20 ANYS DE COL·LEGI

Àmbits 42, Tardor 2009

'20 anys de Col·legi' és el títol d'aquest nou número de l'Àmbits, amb un monogràfic especial sobre el vintè aniversari de la nostra entitat. En ell parlem sobre la necessitat d'un col·legi professional per a professionals, sobre la inserció laboral dels titulats i titulades en Ciències Polítiques i en Sociologia, sobre les necessitats formatives d'aquests i també sobre els canvis experimentats al llarg d'aquests 20 anys en ambdues professions.

Tanmateix aquest número recull una secció especial anomenada La veu dels col·legiats, un espai que ha substituït a la tradicional Pàgina d'Actualitat per copsar l'opinió que del Col·legi o de la professió en tenen els nostres col·legiats.

Els ex degans Jesús Maria Rodés, Montserrat Treserra i Joan Botella són aquest cop els protagonistes de l'entrevista. Amb ells repassem els inicis, el present i el futur del nostre Col·legi, com a impulsors que tots tres han estat d'ell durant l'exercici del seu càrrec.

Per últim, seguint la dita que afirma que una imatge val més que mil paraules, no hi podia faltar en aquest número una petita exposició fotogràfica que recorre els moments i les persones que conformen la història d'aquestes dues dècades de Col·legi.

Cerca d’articles
Si vols consultar qualsevol dels articles publicats a Àmbits, pots fer la teva cerca des d’aquí i trobaràs tots aquells texts relacionats amb la temàtica, el títol o l’autor que t’interessi
Share This