PUBLICACIONS

HEM DE DONAR DINERS ALS PARTITS POLÍTICS?

Àmbits 8, Estiu 1998

El número 8 de la nostra revista introdueix alguns petits canvis. Encetem una nova secció que planteja temes de recent actualitat amb la finalitat d'oferir reflexions sobre els mateixos, des de l'anàlisi realitzat per sociòlegs i politòlegs.

En el nostre monogràfic hem volgut plantejar un tema sempre important, el finançament dels partits polítics. Reflexionem sobre el paper que aquests tenen a la nostra democràica i la relació econòmica que aquests han d'establir tant amb els organismes públics com amb els privats.

A la secció de Dossier presentem el tema de la mediació i resolució de conflictes que, segons Xavier Pastor, coordinador del Dossier, és un nou paradigma obert als professionals de la Ciència Política i de la Sociologia.

D'altra banda, entrevistem a Wil Kymlicka, que als seus 36 anys ha fet una carrera fulgurant en l'àmbit de la teoria política contemporània, amb els seus treballs traduïts a una quinzena de llengües i objecte de debats acadèmics arreu del món.

 

Cerca d’articles
Si vols consultar qualsevol dels articles publicats a Àmbits, pots fer la teva cerca des d’aquí i trobaràs tots aquells texts relacionats amb la temàtica, el títol o l’autor que t’interessi
Share This