PUBLICACIONS

MÉS QUE UN CLUB?

Àmbits 10, Hivern 1999

El monogràfic d'aquest número d'Àmbits dedicat al Barça pretenia sumar-se al centenar de debats, xerrades, actes, seminaris i articles sobre el club que s'estan celebrant durant tot el 1999 amb motiu del seu centenari. L'objectiu ha estat però distanciar-se d'una lectura fonamentalment triomfalista i festiva aportant reflexions amb una certa mirada crítica. El principi del qual es parteix  és el d'entendre el Barça com una multiplicitat d'elements, des de la literatura, la comunicació de masses, la dimensió històrica i la sociològica.

D'altra banda, el Dossier està dedicat al difícil pas que suposa avançar des de la universitat cap al mercat laboral, partint de l'exercici de les pròpies pràctiques. Representants d'entitats i estudiants reflexionen sobre la utilitat d'aquestes i sobre la necessitat d'introduir millores per a un funcionament més eficaç del sistema.

A l'espai de l'Entrevista parlem amb Tarso Genro, ex alcalde de Porto Alegre, sobre el model de pressupost participatiu d'aquesta ciutat brasilenya.

Cerca d’articles
Si vols consultar qualsevol dels articles publicats a Àmbits, pots fer la teva cerca des d’aquí i trobaràs tots aquells texts relacionats amb la temàtica, el títol o l’autor que t’interessi
Share This