PUBLICACIONS

VOLEM EVITAR LES GUERRES?

Àmbits 12, Estiu 1999

Reflexions sobre la guerra i sobre la pau és un monogràfic sobre la capacitat de l'home de generar destrucció, enfrontaments i conflictes, de transformar diplomàcia en bel·licisme i de com la història mostra que el camí de l'ordre social que vivim demana de fa molt temps un gir cap a una Cultura de Pau, i cap a un canvi de pensament que desfaci la idea històrica que diu que la guerra és una realitat inevitable.

En les nostres pàgines fem un repàs als diferents tipus de guerres que han assolat el món, sobre l'economia com a generador de conflictes, sobre la recent guerra a l'Europa de l'Est, i sobre el concepte de "guerra humanitària", entre moltes altres qüestions.

Al Dossier, parlem de l'abstenció electoral a les eleccions catalanes. A través dels nostres articulistes i de col·laboradors d'excepció, com són Jordi Pujol (CIU),  Pasqual Maragall (PSC), Josep Lluís Carod-Rovira (ERC), Rafael Ribó  ICV) i Alberto Fernández Díaz (PP).

Cerca d’articles
Si vols consultar qualsevol dels articles publicats a Àmbits, pots fer la teva cerca des d’aquí i trobaràs tots aquells texts relacionats amb la temàtica, el títol o l’autor que t’interessi
Share This