PUBLICACIONS

REPTES PER A UN NOU SEGLE

Àmbits 16, Hivern 2001

Ara que ja estem a l'esperat i llargament anunciat segle XXI des de l'Àmbits hem volgut plantejar-nos quins són els reptes per a aquest nou segle per a la Ciència Política i la Sociologia. Salvador Cardús, Joan Botella, Pere Vilanova, Ricard Zapata, Carlota Solé, David Sancho, Xavier Santauliana, Maria Jesús Izquierodo i Salvador Giner, tots ells i elles grans destacats de la professió, ens ofereixen la seva visió de l'estat actual i de les perspectives de futur de sociòlegs/logues i politòlegs/logues.

Al Dossier portem la universitat a examen, passant per temes que van des de la seva utilitat social, als reptes de la recerca o el seu finançament, entre d'altres qüestions. 

Per a completar aquest tema parlem amb Josep Maria Bricall, artífex de l'Informe Universidad 2000, qui aposta per una universitat finançada d'acord als seus resultats.

Cerca d’articles
Si vols consultar qualsevol dels articles publicats a Àmbits, pots fer la teva cerca des d’aquí i trobaràs tots aquells texts relacionats amb la temàtica, el títol o l’autor que t’interessi
Share This