PUBLICACIONS

NOSALTRES, VOSALTRES, ELLS

Àmbits 18, Estiu 2001

Al tancament d'aquesta nova edició d'Àmbits, els diaris parlen de l'arribada de més de mil immigrants no comunitaris a les costes andaluses. El fet migratori ha estat a la palestra informativa des de fa mesos, especialment des que el Govern estatal va aprovar la nova Llei d'Estrangeria el passat mes desembre de 2000. No és pas la voluntat d'aquest número entrar a valorar aquesta llei, sinó tractar un altre aspecte, com són les polítiques d'integració. Així, fem una ullada a alguns plans d'integració engegats des de les institucions, als actors que hi intervenen i als obstacles amb què es troben a l'hora d'implementar aquests plans.

Al Dossier ens fixem en un altre tema d'actualitat, l'organització territorial de Catalunya, després de la presentació de l'informe sobre la revisió del model organitzacional territorial català encarregat a una comissió d'experts presidida per Miquel Roca.

Finalment, a la nostra entrevista ens trobareu conversant amb Carlota Solé, catedràtica de Sociologia de la Unviersitat Autònoma de Barcelona i directora del Centre d'Estudis de la Immigració i de les Minories Ètniques.

Cerca d’articles
Si vols consultar qualsevol dels articles publicats a Àmbits, pots fer la teva cerca des d’aquí i trobaràs tots aquells texts relacionats amb la temàtica, el títol o l’autor que t’interessi
Share This