PUBLICACIONS

15-J: LA LLIBERTAT D'ESCOLLIR

Àmbits 23, Estiu 2002

El 15 de juny de 1977 la vida de molts ciutadans i ciutadanes de l'Estat espanyol es va transformar de manera decisiva. Per a molts aquella data quedaria gravada per sempre més en les seves memòries com el primer cop que van poder triar lliurement i democràticament quins havien d'ésser els seus representants polítics. D'aquests comicis es va derivar l'aprovació de la Constitució i això suposà deixar enrere l'emprenta franquista. 25 anys després, l'Àmbits dedica un monogràfic al 15-J de 1977.

D'altra banda, l'Àsia continua sent la gran desconeguda, malgrat la potencialitat de desenvolupament que fa anys que experimenta. Per aquest motiu,  aquest cop situem el nostre Dossier en territori asiàtic, tot centrant-nos en la Xina, Indonèsia i Vietnam.

L'entrevista l'hem reservat a Teun A. Van Dijk, catedràtic d'Estudis del Discurs a la Universitat d'Amsterdam i professor a la Universitat Pompeu Fabra.

Cerca d’articles
Si vols consultar qualsevol dels articles publicats a Àmbits, pots fer la teva cerca des d’aquí i trobaràs tots aquells texts relacionats amb la temàtica, el títol o l’autor que t’interessi
Share This