PUBLICACIONS

COMUNICACIÓ POLÍTICA: MÉS ENLLÀ DE L'ESLOGAN

Àmbits 27, Estiu-Tardor 2003

L'Àmbits recull aquest cop un monogràfic especial sobre Comunicació Política, en el marc d'un any electoralment intens a Catalunya, amb la celebració d'eleccions municipals i autonòmiques. 

A més del monogràfic, on participen veus com les de Joan Botella (catedràtic de Ciència Política de la Universitat Autònoma de Barcelona), Gabriel Colomé (professor de Ciència Política a la UAB) o Francesc Marc-Álvaro (professor de comunicació a la Universitat Ramon Llull i col·laborador al diari La Vanguardia), entre d'altres articulistes experts.

L'Àmbits inclou també un reportatge on analitzem els resultats electorals municipals del passat 25 de maig, així com l'opinió dels líders de les diferents formacions polítiques catalanes sobre les elecciones autonòmiques, concretament de Josep Antoni Duran i Lleida (CIU), Joan Saura (ICV), Josep Maria Vallès (CpC), Josep Lluís Carod-Rovira (ERC), Artur Mas (CIU) i Pasqual Maragall (PSC).

Per a l'entrevista hem comptat amb Joaquin Arango, director del Centro de Estudios sobre Migraciones del Instituto Universitario Ortega y Gasset, que ens parla sobre l'estat de la immigració al nostre país.

Cerca d’articles
Si vols consultar qualsevol dels articles publicats a Àmbits, pots fer la teva cerca des d’aquí i trobaràs tots aquells texts relacionats amb la temàtica, el títol o l’autor que t’interessi
Share This