PUBLICACIONS

DE LA CIUTAT A L'URBÀ

Àmbits 29, Estiu 2004

El monogràfic d'aquest Àmbits es planteja alguns dubtes entorn la transformació de les ciutats, tenint en compte que més de la població mundial viu a urbes i que Europa és el continent més urbanitzat del món. Quins són els principals problemes i desafiaments que es susciten a partir d'aquest creixent procés urbanita? Especialistes de diferents àmbits aporten les seves reflexions sobre un tema de plena actualitat. 

En l'espai de l'entrevista parlem amb un d'aquests experts, Edward Soja, professor del departament de Planificació Urbana a la Universitat de Califòrnia a Los Ángeles (UCLA).

També hem volgut aprofitar aquestes pàgines per a retre un homenatge al nostre ex vice-degà, Joan Costa, que va morir el passat mes de febrer. Joan Botella, actual degà, li'n dedica unes paraules en el primer dels nostres articles.

Cerca d’articles
Si vols consultar qualsevol dels articles publicats a Àmbits, pots fer la teva cerca des d’aquí i trobaràs tots aquells texts relacionats amb la temàtica, el títol o l’autor que t’interessi
Share This