PUBLICACIONS

INVESTIGANT LA GALÀXIA INTERNET

Àmbits 31, Hivern 2005

Com afecta Internet a les nostres vides? Quins són els reptes que ens planteja la nova cibersocietat? de quina manera canvia la nostra forma de relacionar-nos? A l'Àmbits hem intentat donar resposta a aquestes i altres incògnites entorn la xarxa de xarxes. El Monogràfic recull els resultats d'alguns estudis sobre comunitats virtuals realitzats pel Grup Interdisciplinari de Recerca en Comunitats Virtuals de la Universitat Oberta de Catalunya.

Completem aquest tema amb una entrevista a l'il·lustre catedràtic de Sociologia Manuel Castells, qui ens acosta als efectes socials de l'univers Internet.

D'altra banda, el nostre Dossier centra la seva mirada cap a Andorra. Quina ha estat l'evolució de la seva població, com és el seu mercat laboral, isntitucions i sistema polític, immigració i integració a Andorra són alguns dels temes que tractem per conèixer una mica millor el petit veí del nord.

Cerca d’articles
Si vols consultar qualsevol dels articles publicats a Àmbits, pots fer la teva cerca des d’aquí i trobaràs tots aquells texts relacionats amb la temàtica, el títol o l’autor que t’interessi
Share This