PUBLICACIONS

MIRADES CRÍTIQUES

Àmbits 34, Estiu 2006

El III Congrès Català de Joves Sociòlegs i Sociòlogues, celebrat durant el mes d'abril de 2006 a Barcelona, és l'escenari a partir del qual es configura aquest nou número de l'Àmbits.

Les seves pàgines esdevenen expositores d'algunes de les ponències presentades per joves professionals de la Sociologia durant aquest congrés, del qual també presentem un reportatge, elaborat per l'associació Joves en Sociologia!, on els futurs sociòlegs i sociòlogues parlen de la importància de trobades com aquesta per a prendre el pols a la Sociologia contemporània que es fa a Catalunya.

Jordi Feu és el personatge entrevistat en aquesta ocasió. Sociòleg i professor de la Facultat de Ciències de l'Educació a la Universitat de Girona, amb ell analitzem l'estat actual de la Sociologia i les directrius que marquen el seu futur, així com la importància del món universitari com a punt de partida per a configurar la qualitat de l'exercici professional.

Cerca d’articles
Si vols consultar qualsevol dels articles publicats a Àmbits, pots fer la teva cerca des d’aquí i trobaràs tots aquells texts relacionats amb la temàtica, el títol o l’autor que t’interessi
Share This