PUBLICACIONS

D'ESQUENES A LA POLÍTICA?

Àmbits 40, Tardor 2008

El passat mes de maig de 2008 es va publicar l'informe "Actituds polítiques i comportament electoral a Catalunya: materials per a un debat social", elaborat per diverses universitats i entitats catalanes, sota la coordinació del catedràtic en Ciències Polítiques i de l'Administració, Josep Maria Vallès.

Amb aquest nou número de la revista Àmbits hem volgut analitzar les conclusions extretes a partir d'aquest informe, amb l'aportació de Marc Rius, director general del departament de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya, i de Salvador Cardús, sociòleg i periodista. Analitzem doncs l'estat actual de la participació dels catalans en la vida política i la salud de la nostra democràcia.

L'espai de la nostra entrevista es va reservar al coordinador de l'informe, Josep Maria Vallès, amb qui parlem de l'elaboració d'aquest estudi així com de les seves pròpies conclusions com a politòleg, ex polític i expert en la matèria.

A la nostra Pàgina d'Actualitat, interessants articles sobre Dubai, el paper mitjancer d'Andorra o les darreres eleccions a Macedònia, entre d'altres.  

Cerca d’articles
Si vols consultar qualsevol dels articles publicats a Àmbits, pots fer la teva cerca des d’aquí i trobaràs tots aquells texts relacionats amb la temàtica, el títol o l’autor que t’interessi
Share This