PUBLICACIONS

SOCIOLOGIA DEL MEDI AMBIENT

Àmbits 36, Primavera 2007

L'Àmbits ha fet 10 anys i aquest nou número els commemora en les seves pàgines inicials. En ell hem volgut fer un recull del que ha estat aquesta primera dècada de la nostra revista, tot tenint un record per tots aquells i aquelles que han fet i que fan possible una revista seriosa, actual i rigorosa.
El monogràfic del número que ara us presentem l'hem volgut dedicar a un dels temes que més preocupa a la societat actualment: el medi ambient. Analitzem la crisi ecològica actual, la controvèrsia sobre els aliments transgènics, el model agrari i la sostenibilitat de la nostra societat.
Joan Martínez Alier, catedràtic d'Economia i Història Econòmica a la Universitat Autònoma de Barcelona, ens parla a l'entrevista d'una vessant econòmica sovint poc coneguda: l'ecològica.
Les pàgines d'aquest Àmbits inclouen també un interessant Dossier sobre l'escola rural a Catalunya, des de la seva gestació a la primera meïtat del segle XX fins a l'actualitat.

Cerca d’articles
Si vols consultar qualsevol dels articles publicats a Àmbits, pots fer la teva cerca des d’aquí i trobaràs tots aquells texts relacionats amb la temàtica, el títol o l’autor que t’interessi
Share This