Notícies

setembre 13, 2011
PROGRAMA TALIA, FORMACIÓ PER A JOVES. ÚLTIMS DIES D’INSCRIPCIÓ!
Centre UNESCO de Catalunya

El programa TALIA s’adreça principalment als i les joves d’entre 18 i 35 anys en situació d’atur, amb l’objectiu de dotar-los d’una formació especialitzada en els àmbits de la diversitat cultural, lingüística, religiosa, del patrimoni i de la sostenibilitat, que els aporti aquest valor afegit en la seva vida professional, personal i social.

De l’1 al 15 de setembre hi ha obert un segon termini d’inscripció per als cursos següents:

“Introducció a la diversitat lingüística: la gestió del multilingüisme“. Curs de 50 hores de durada, que ofereix una aproximació teòrica i pràctica orientada a la gestió de la diversitat lingüística que emergeix en diferents entorns d’interacció social (educació, àmbit sanitari, vida cultural, etc.).

“Coneixement i eines per a la gestió de la diversitat religiosa en l’àmbit social”. Curs de 50 hores de durada orientat a oferir coneixements i identificar criteris, eines i habilitats per a una adequada gestió de la diversitat religiosa d’acord amb els criteris de promoció de la cohesió social, de respecte als drets humans i a la cultura de la pau.

“Educació per a la sostenibilitat”. Aquest curs ofereix eines i recursos a les persones interessades en la sensibilització o l’educació per la sostenibilitat a l’escola, l’empresa, l’administració o les entitats socials.

El programa Talia ofereix descomptes del 80% per a persones entre 18 i 35 anys en situació d’atur i descomptes del 25% per a tots els col·legiats. Per a obtenir el descompte caldrà indicar el nom COLPIS i el número de col·legiat en l’aparat “Entitat de la Xarxa Civil UNESCO a la que esteu vinculat” del formulari on-line.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This