Notícies

novembre 15, 2011
PRIMERA ESCOLA DE TARDOR DE LA FUNDACIÓ DESENVOLUPAMENT COMUNITARI
GRATIS PER ALS COL·LEGIATS

Aquesta primera Escola de Tardor s’inclou dintre del conjunt d’iniciatives i activitats encetades amb motiu del 20è aniversari de la Fundació. L’Escola, que compta amb Guinea Conakry i Colòmbia com a països convidats, proposa un intercanvi de diàlegs i bones pràctiques al voltant de la mediació i la participació com a eines per a gestionar els conflictes i com a motor de canvis polítics i socials profunds.

 

Programa:

21.11.2011. Organització comunitària i col·laborativa en temps de crisi. Inauguració de l’Escola a càrrec de Mercè Homs, regidora de Ciutat Vella, i Carles Riera, president de la Fundació Desenvolupament Comunitari. Conferències i debats.

22.11.2011. Participació ciutadana i gestió del conflicte: possibilitats i límits. Conferències i debats.

24.11.2011. Mediació i acció comunitària en diferents territoris i contextos amb alta conflictivitat. Conferències i debats.

25.11.2011. Pobresa, exclusió social i conflicte en contextos de crisi. Quines respostes es poden donar des de la mediació, la participació i l’acció comunitària?. Jornada deliberativa, conferència, taules rodones i clausura.

 

Entre els ponents de les diferents sessions l’Escola compta amb professionals com Jordi Garcia i Janer, cooperativista i membre de la Xarxa d’Economia Solidària; Mario Fernando Quesada, coordinador nacional de la Red de Justicia Comunitaria y Tratamiento de los Conflictos de Colòmbia; Joaquim Llimona, director de Relacions Internacionals i Cooperació de l’Ajuntament de Barcelona, i Bakary Fofana, president fundador del Centre du Commerce International pour le Développement i exministre d’Afers Exteriors de Guinea Conakry, entre altres conferenciants.

 

Hi ha diversos preus d’inscripció segons el tipus d’activitat i de si es tracta de la inscripció d’una persona o una entitat. Tots els membres del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya podran inscriure’s a l’escola gratuïtament.


ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

FITXER ADJUNT

PROGRAMA COMPLET

Share This