Notícies

març 25, 2014
‘LA JOVENTUT EN TEMPS DE CRISI’
Nou monogràfic al bloc Àmbits de Política i Societat

En aquesta edició, des del Col·legi ens hem preguntat sobre el concepte de joventut, que sembla que està experimentant una profunda transformació que la crisi encara ha agreujat més. En aquest sentit, el monogràfic se centra en l’anàlisi dels resultats de l’Enquesta de la Joventut de Catalunya de 2012, oferint una mirada particular sobre la joventut catalana, focalitzada sobretot en l’anàlisi de les trajectòries que les persones segueixen al llarg d’aquest període vital en diversos àmbits.

 

Aquest és el sumari dels articles que podreu llegir en aquest monogràfic:

Finalment, també podreu llegir una entrevista a Enrique Martín Criado, doctor en sociologia per la Universidad Complutense de Madrid i, actualment, professor titular al Departament de Sociologia de la Universidad Pablo de Olavide (Sevilla).

Subscriu-te al bloc!
Subscriure’s a l’Àmbits és molt senzill: podeu fer-ho introduint el vostre correu electrònic clickant sobre la pestanya de +Follow que trobareu a la part inferior dreta de la pantalla, o bé a través de les RSS. En ambdós casos rebreu al vostre correu tots els nous articles i entrevistes que publiquem.

ENLLAÇ D’INTERÈS

ACCÉS AL MONOGRÀFIC

Share This