Notícies

febrer 22, 2011
III CONGRÉS DEL TERCER SECTOR SOCIAL
Descompte a la inscripció abans de l’1 de març

L’objectiu de la trobada és esdevenir espai de referència per a la reflexió, l’intercanvi de coneixements i la participació de les organitzacions del Tercer Sector Social i altres agents relacionats. 

Fins al dia 28 de febrer el preu d’inscripció serà de 48 euros, i a partir del 1 de març serà de 72 euros.  Aquests preus són per a aquelles persones vinculades a entitats que formen part de les federacions de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. Per qui no ho sigui, el preu d’inscripció abans de l’1 de març és de 80 euros, i de 100 euros a partir d’aquesta data.

L’eix central dels continguts es presenta sota el lema “Sumem valors, construïm futur”, que planteja la capacitat del Tercer Sector social per a construir una societat amb més drets a partir de l’enfortiment dels valors que li són propis. Els entorns de treball i reflexió proposats van des de la participació ciutadana i la capacitat de mobilització de la base social, fins la veu i la representació dels col·lectius més vulnerables, passant per la innovació en l’àmbit de la inclusió social, entre d’altres.

La documentació relacionada amb la presentació de propostes i la informació detallada sobre la trobada es pot consultar al web www.congrestercersector.cat. Les propostes i dubtes es poden plantejar per correu electrònic a continguts.congres@tercersector.cat, congres@tercersector.cat o a través dels telèfons 93 217 72 97 i 93 310 57 07.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

FITXER ADJUNT

CONVOCATÒRIA DE PARTICIPACIÓ

Share This