Notícies

juliol 15, 2011
ESCOLLIDA NOVA JUNTA DE GOVERN DEL COL·LEGI PELS PROPERS 4 ANYS

Enguany, la candidatura encapçalada per Anna Parés i Rifà, sociòloga, ha estat l’única presentada en aquest procés electoral. Una candidatura que compta amb noves incorporacions però on també repeteixen alguns membres de la Junta anterior. Aquest fet garantitza l’experiència en la gestió del Col·legi i la necessària regeneració de l’organització.

 

En conjunt, el Col·legi estarà representat per un equip format per professionals de perfil divers: amb vinculacions amb el món acadèmic i universitari, amb experiència en la gestió pública, amb coneixements de l’empresa privada i la consultoria, i amb procedències d’arreu de Catalunya. Aquesta diversitat de perfils serà, de ben segur, un important actiu per l’organització.

 

Dins dels objectius de la nova Junta de Govern del Col·legi es troba generar una major complicitat entre l’entitat i la societat i les institucions, reforçar l’ocupabilitat de sociòlegs i politòlegs i apostar per la presència del Col·legi en les noves tecnologies, entre d’altres fites.

Share This