Notícies

abril 30, 2011
EL IV CONGRÉS DE JOVES SOCIÒLEGS ES CELEBRA AMB UNA GRAN PARTICIPACIÓ

El IV Congrés de Joves Sociòlegs va ser un èxit de participació. Amb 200 inscrits, procedents de tot Catalunya, València, Madrid i Andalusia, va comptar a més amb 90 comunicacions, ben bé el doble de l’edició anterior, l’any 2006.

 

La degana del Col·legi, Anna Parés, el president de l’Associació Catalana de Sociologia, Josep M. Rotger, el degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UAB, Salvador Cardús, i Mireia Sierra, presidenta de Joves en Sociologia, van ser els responsables d’inaugurar aquesta quarta edició del Congrés. Seguidament, la Doctora en Sociologia Pun Ngai, de nacionalitat xinesa, va oferir una interessant conferència inaugural: ‘L’Arribada del Capital: Impacte de la producció global a la Xina’.

 

El programa del Congrés es completava amb taules rodones, sessions d’orientació professional, tallers i grups de treball, tots ells amb l’objectiu comú de debatre sobre l’estat de la Sociologia actual, les oportunitats laborals dels joves sociòlegs, l’experiència dels professionals en actiu, les diferents àrees de treball desenvolupades per la Sociologia i, tal i com indica el lema d’aquesta edició, les joves perspectives dels futurs sociòlegs i sociòlogues.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This