Notícies

febrer 15, 2012
EL COL·LEGI VOL POTENCIAR LA XARXA PROFESSIONAL ENTRE LES PERSONES COL·LEGIADES

Aquesta xarxa, tant en format presencial com on line, oferirà una major oportunitat de contacte, relació i intercanvi entre els professionals mitjançant espais d’interacció i relació, com són trobades de networking, presència a xarxes socials, activitats grupals, etc., tant amb professionals del nostre sector com amb persones d’altres camps de treball.

 

Un altre component clau és el de poder disposar de fonts d’informació i continguts de referència, amb el potencial de coneixements que un grup de 1.500 persones pot aportar. 

 

Alhora, la xarxa esdevindrà sense dubte un canal de millora de l’ocupabilitat i de la professionalització, sent una plataforma de projecció en el mercat laboral i una oportunitat per a l’emprenedoria. D’altra banda, contribuirà a projectar la professió de sociòleg i politòleg en la societat.

 

El Col·legi està en ple procés de configuració d’aquesta xarxa, inclosa al Pla Estratègic 2011-2015, en col·laboració amb els propis col·legiats, com a destinataris principals d’aquesta iniciativa que són, així com amb assessors professionals externs.

 

Us mantindrem informats de totes les activitats i novetats al respecte, a través de l’Infocolpis i del web del Col·legi.

 

Share This