Notícies

abril 11, 2011
EL COL·LEGI S’ADHEREIX A LA PLATAFORMA ‘NI UN PAS ENRERE! INVERTIM EN FUTUR’ a favor de la inversió en el desenvolupament social

Són moltes les adhesions a aquest manifest: plataformes d’entitats del tercer sector social, col·legis professionals, patronals de les empreses d’iniciativa social, sindicats i professionals de l’àmbit acadèmic. Tots ells són els impulsors d’aquesta iniciativa que, junt amb a altres mobilitzacions, tenen com a objectiu reivindicar les persones com a màxima prioritat de les polítiques públiques.

 

Les organitzacions han subratllat el seu compromís de vetllar perquè els pressupostos de la Generalitat no debilitin els pilars més  febles de l’Estat del benestar, com són els serveis socials i els ajut a la dependència, i han assegurat que marcaran de prop el Govern perquè mantingui les polítiques socials.

 

La plataforma NI UN PAS ENRERE! INVERTIM EN FUTUR ha fet arribar la declaració, que explicita la voluntat de “cooperar amb les administracions i les forces polítiques”, al president del Govern i al conseller de Benestar Social i Família, i a principis de maig compareixerà al Parlament.

 

Les organitzacions impulsores s’han sumat també a les concentracions iniciades dimecres passat per aturar les retallades, que es repetiran cada dimecres a les 19 hores a la Plaça del Pi de Barcelona, fins a l’aprovació dels pressupostos.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This