Notícies

juliol 20, 2011
EL COL·LEGI HA GESTIONAT 109 OFERTES DE TREBALL FINS EL MES DE JULIOL

El sector públic continua sent el gran ocupador de sociòlegs i politòlegs, sent el demandant del 54,13% de les places ofertades fins ara a la Borsa de Treball del Col·legi. D’altra banda, el sector de les Organitzacions No Lucratives puja per sobre del privat, amb un 27,52% i un 18,35% respectivament.

 

En referència als tipus de contracte, continua la dinàmica dels darrers anys, amb un 45,3% de temporals enfront un 36% d’indefinits. No obstant això, aquests últims han incrementat respecte de l’any 2010. També ho han fet els contractes per autònoms, que ara mateix es situen en un 4,7%, mentre que durant tot l’any passat tan sols van arribar a un 1%. Els contractes per obra i servei i en pràctiques es troben en un 9,3% i un 4,7% respectivament.


Les àrees més demandades

Si s’analitza el tipus d’activitat de les entitats i empreses amb un major volum d’ofertes publicades, predominen les corresponents a l’Administració Pública local (38,53%), acció social i educació (15,60%), cooperació al desenvolupament i defensa dels drets humans (13,76%), investigació social, política i de mercat (8,26%) i formació i recerca (6,42%).

Pel que fa a les àrees on els titulats en Ciències Polítiques i en Sociologia han pogut trobar feina aquest any destaquen, per damunt de la resta, la gestió de projectes (26,67%), la gestió pública (21,90%), la investigació social (12,38%), les relacions internacionals i la cooperació al desenvolupament (10,48%) i el desenvolupament local (9,52%).

 

Com funciona la Borsa de Treball del Col·legi?

Us recordem que es tracta d’un servei gratuït ofert tant als nostres col·legiats i col·legiades com a les empreses i resta d’entitats que ho necessitin. Si busqueu feina, o busqueu un sociòleg o politòleg per la vostra empresa, contacteu amb el Col·legi.

 

Share This