Notícies

març 05, 2012
CONVOCATÒRIA PREMI “BLOGS ESPAI EUROPA”

Els blocs o post que podran concórrer a aquesta tercera edició del concurso ‘Blocs Espai Europa’ són els següents:

– “Actualitat Europea”: l’actualitat de la Unió Europea haurà de ser un dels temes principals del mateix, encara que en el cas del post, el blog en el qual s’escrigui no té per què ser de temàtica europea.

-“Any Europeu de l’Envelliment Actiu i la solidaritat intergeneracional”: en aquesta categoria es valoraran aquells posts o blocs que abordin temes com l’envelliment actiu, projectes col·laboratius entre generacions o que descriguin bones pràctiques en qualsevol d’aquests àmbits.
-“Europa i el seu futur”: post o bloc publicats per estudiants universitaris, docents o centres d’ensenyament que abordin la temàtica d’Europa i el seu futur.

-“Unió Europea i el Creixement Verd”: s’entén per creixement verd el foment de les mesures d’eficiència energètica, energies renovables, respecte al medi ambient i consum sostenible.

– “Presidències rotatòries de la Unió Europea”: especialment l’actual presidència danesa de la UE.

Dotació: Tots els guanyadors rebran un diploma personalitzat que podran penjar en el seu bloc o web i un altre virtual que els acreditarà com a guanyador/a en la seva categoria.

El termini per a presentar-se a aquest premi finalitza el dia 23 de març de 2012.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This