Comissió d'Infància i Adolescència

La comissió es va constituir l’any 2017 amb l’objectiu de treballar en totes aquelles qüestions relacionades amb el paper que ocupen els i les infants i adolescents en la societat i els assumptes associats a les etapes que han d’afrontar els i les joves en el trànsit cap a l’edat adulta. Els condicionants de benestar infantil i l’acció sòcio-educativa en espais formals i informals  estan fortament lligats amb aquesta comissió.

Activitats

  • Trobada dels i les membres de la Comissió 1 abril 2020

    Els i les membres d’aquest grup de treball es van reunir per parlar dels efectes del confinament en famílies amb infants i joves i de possibles accions a realitzar des de la comissió i, també, en col·laboració amb altres entitats per a intervenir de manera interdisciplinària en aquest àmbit.

  • Entrevista al Dr. Gary Pollock 29 març 2019

    La responsable de la comissió, Irene Cussó, va realitzar una entrevista al dr. Gary Pollock, catedràtic de la Universitat Metropolitana de Manchester i director del projecte European Cohort Development sobre el benestar infantil i juvenil. L’entrevista es va publicar a la revista Àmbits al març de 2019.

Share This