Comissió de la Catalunya Central

Aquesta comissió treballa per potenciar els vincles entre els i les membres residents a les comarques de la Catalunya Central de manera que es reforci la xarxa de col·legiats i col·legiades d’aquesta àrea i que, a la vegada, tinguin la possibilitat de prendre part en la quotidianitat col·legial facilitant la seva participació i vincle per mitjà d'aquesta comissió descentralitzada al territori.

Activitats

  • Trobada Virtual dels i les membres de la Catalunya Central11 juny 2020
  • Sopar-Debat: ‘Els governs de coalició’ 30 gener 2020

    Un grup de membres del Col·legi de la Catalunya Central van reunir-se a principis d’any, a Vic, per a debatre sobre els governs de coalició amb el professor de la Universitat de Barcelona, Josep Maria Reniu. Al llarg de la vetllada es van tractar les claus de l'èxit d'aquesta mena de governs així com les possibles mancances que pot tenir el nou executiu espanyol, en el moment en què s’estrena un govern d'aquest tipus a La Moncloa.

    Així mateix, també hi va haver temps per al contacte informal amb els membres del Col·legi d’aquesta comissió i de les necessitats i expectatives dels i les col·legiats/des en aquesta zona de cara a futur.

  • Sopar-Debat ‘La problemàtica relació entre el dret i la política’ 25 gener 2019

    A principis de 2019, els i les membres de la Comissió es van trobar a Manresa on van debatre sobre la problemàtica relació entre el dret i la política, a càrrec del politòleg i també advocat, Abel Pié.

Share This