Comissió de Joves Professionals

La comissió de Joves Professionals es va constituir la tardor del 2017 amb la creació d'un grup de membres menors de 30 anys. Els objectius principals d'aquest grup de treball són, d'una banda, crear una xarxa útil amb i per als i les recent graduats/des i, per l'altra, facilitar una via d'entrada al món laboral a través d’orientacions i mentories amb membres més veteran(e)s que compten amb més experiència laboral.

Així mateix, els i les joves professionals aporten el seu frescor i vitalitat al Colpis en relació a les noves realitats socials i tecnològiques, de manera que poden fer el Col·legi més atractiu per a tothom i, en especial, per als i les estudiants que acaben de finalitzar els graus o que estan en procés de fer-ho. A més, aquest coneixement ha de ser molt útil a l'hora d'acostar el jovent als i les col·legiats/des majors de 30 anys, fomentant d'aquesta manera una major fluïdesa en les relacions intergeneracionals dels i les professionals de la politologia i la sociologia. 

Finalment, coneixent la realitat actual del conjunt dels i les joves, des del Colpis es promouran diferents iniciatives per incentivar la formació continuada dels i les professionals joves, i es fomentarà la seva presència en debats i xerrades interns del propi Colpis, així com en espais públics i institucionals, mostrant el suport a les noves generacions.

Activitats

 • Presentació del llibre 'La música, expresión política del pueblo'3 març 2021

  Amb motiu de la publicació del llibre del col·legiat Jairo Viales La música, expresión política del pueblo, la Comissió de Joves Professionals va organitzar la seva presentació que també va incloure una actuació musical per part de l'autor. 

 • Participació al magazine 'Sense Vacances' de Ràdio 41 agost 2020

  Cinc membres de la Comissió de Joves Professionals van participar al programa Sense Vacances de Ràdio 4, com a tertulian(e)s júnior en diferents temes relacionats amb la ciència política i la sociologia a la secció d’actualitat del magazine estiuenc.

 • Trobada de nous i noves col·legiats/des i entrega de carnets27 abril 2020

  Periòdicament es convida a totes aquelles persones que s’hagin col·legiat en els últims mesos a una benvinguda a la seu del Col·legi per part del Degà, el Gerent i la responsable de la Comissió, Mariona Batlle. En aquesta ocasió, la reunió va tenir lloc en format virtual. 

 • Trobada de nous i noves membres del Colpis4 novembre 2019

  Reunió de presentació i de benvinguda als nous i noves membres del Col·legi. 

 • Trobada de nous i noves col·legiats/des25 febrer 2019

  Reunió de presentació i de benvinguda als nous i noves membres del Col·legi. Els temes tractats van girar al voltant de l’adaptació del Col·legi als nous temps pel que fa àrees temàtiques, l’oferta formativa i, sobretot, les noves eines informàtiques disponibles.

 • Trobada de nous i noves col·legiats/des20 novembre 2018

  Periòdicament es convida a totes aquelles persones que s’hagin col·legiat en els últims mesos a una benvinguda a la seu del COLPIS per part del degà, el gerent i la responsable de la comissió de joves, Mariona Batlle.

 • Partida de Trivial del Colpis 13 juny 2018

  Presentació i convocatòria de joc per a una partida col·lectiva d’un Trivial adaptat a les àrees treballades pel Colpis. Seguint les bases del famós joc de taula, les categories es van substituir per temàtiques més vinculades al Col·legi, com ara política internacional, gènere, teoria política i sociològica, política i sociologia a la gran pantalla, política catalana i espanyola i administració pública.

Share This