Comissió del Camp de Tarragona

La comissió del Camp de Tarragona agrupa els i les membres residents en aquesta zona i té com a objectiu crear i enfortir la xarxa en aquesta àrea i proporcionar als i les col·legiats/des un espai proper i connectat amb el dia a dia del Colpis, de manera que es facilita així la participació dels i les membres tarragonins.

Activitats

 • Presentació del Manual d'Anàlisi pels ODS de la XCatSud de Catalunya2 juny 2021

  La comissió va organitzar la presentació del 'Manual d'Anàlisi pels ODS' de la Xarxa de Cooperació del Desenvolupament Sud de Catalunya (XCatSud), que aglutina bona part de la feina realitzada per l'entitat durant el seu primer any.  La Xarxa és un projecte universitari que té com objectiu ser una entitat de segon nivell que faci de pont entre les entitats de cooperació i medi ambient del Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre i el Govern (Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament).

   

  La sessió va anar a càrrec de Josep Alcoceba, economista i coordinador de la Xarxa de Cooperació al Desenvolupament del Sud de Catalunya, i va ser moderada per Jesús Gellida,  col·legiat politòleg, investigador social i escriptor. 

   

 • Debat En Línia: 40 anys de política lingüística3 febrer 2021

  Sota el títol 40 Anys de Política Lingüística, l'Associació Catalana de Professionals, el Moviment Barcelona i la Comissió del Camp de Tarragona del Colpis van organitzar aquest debat en línia sobre la política lingüística catalana. Amb Natxo Sorolla, sociolingüista; Marina Massaguer, filòloga; Carles de Rosselló, sociolingüista i les periodistes Rita Marzoa i Hortènsia Galí (moderadora). 

 • Sopar-Debat: El rol de la premsa digital durant el procés independentista31 gener 2018

  La trobada dels i les membres de la Comissió es va organitzar juntament amb #Vallspiula i va  comptar amb el periodista, politòleg i músic Gerard Sesé, amb qui es va debatre sobre el rol de la premsa digital en el procés cap a la independència.

Share This