Comissió de les Terres de l'Ebre

L’objectiu d’aquest grup de treball és donar a conèixer el Colpis a les Terres de l’Ebre, crear espais de connexió, xarxa i cocreació en l’àmbit de les Ciències Polítiques i de la Sociologia en aquesta zona i facilitar la participació dels i les membres ebrencs/ques en el dia a dia del Col·legi.

La Comissió treballa perquè el Col·legi esdevingui el referent de la veu acreditada dels i de les politòlegs/ogues i sociòlegs/ogues de Catalunya a les Terres de l’Ebre, tant per als professionals i recent titulats com per als actors polítics, agents públics i mitjans de comunicació en els diferents temes de l’agenda social mitjançant la divulgació, la participació i el coneixement.

Activitats

  • Presentació del llibre: Autodeterminació. Del laberint català al problema espanyol 14 octubre 2020

    La Comissió va organitzar la presentació del llibre Autodeterminació. Del Laberint Català al Problema Espanyol del nostre col·legiat politòleg, Jesús Gellida. Durant l’acte, conduït per la comissionada de Terres de l’Ebre, Alba Sancho, l'autor va explicar les tesis principals de la seva darrera obra en relació amb els últims anys de la política actual catalana i espanyola. L’acte es va retransmetre pel canal de Youtube del Col·legi (Colpis Catalunya).

  • Trobada de professionals a Amposta27 febrer 2018

    En el marc de la intenció de difusió del nostre Col·legi al territori, així com de provisió d’eines per a la participació en els afers del Colpis, es va organitzar una trobada de professionals de la politologia i la sociologia del nostre territori a Amposta, on també hi van assistir el degà, Jordi Pacheco, i el gerent del Colpis, Antoni Biarnés, i en què també es van convocar els mitjans de comunicació locals perquè en poguessin fer difusió. Aquesta reunió va possibilitar una primera posada en contacte dels/de les col·legiats/-des de les Terres de l’Ebre en un entorn distès i informal.

Share This