Notícies

abril 10, 2012
ANUNCI I CONVOCATÒRIA DE PARTICIPACIÓ A L’ESCOLA DE FUTURS LÍDERS DE LA UNIÓ EUROPEA
Ampliat el termini fins el 13 d’abril

L’escola d’estiu està organitzada conjuntament per sis instituts d’investigació de cinc estats membres i un candidat de la UE: Europeum (Praga, República Txeca), Foundation Institute of Public Affairs (Varsòvia, Polònia), CIDOB (Barcelona, Espanya), Centre for Research and Policy Making (Skopje, Macedònia), Centre for Public Policy PROVIDUS (Riga, Letònia), i Nouvelle Europe (Colombes, França).

L’objectiu de l’escola d’estiu és promoure la interacció, l’intercanvi d’idees i arguments així com el foment d’un major coneixement mutu entre possibles futurs líders dels sis països organitzadors. Els possibles futurs líders seran reclutats de diferents segments de la societat, incloses les associacions juvenils vinculades a partits polítics, acadèmics (de  postgrau o doctorat), activistes de la societat civil, joves periodistes i, en general, persones amb un alt potencial per influir en els propers deu anys en el procés polític de presa de decisions tant dels països participants com de tota la UE.

Criteris de selecció
Els participants han de complir els requisits següents:
– Entre 25 i 35 anys d’edat aproximadament;
– Formació universitària;
– Coneixements sobre la UE en conjunt (institucions, polítiques comunitàries, actualitat política i econòmica de la UE, seguiment del debat sobre el futur de la UE i altres qüestions relacionades);
– Experiència pràctica en l’àmbit de l’associació política o social;
– Interès i preocupació pel futur de la construcció europea.
Totes les sessions seran en anglès, i per tant els candidats han de tenir un alt domini de la llengua.

L’organització cobrirà totes les despeses relacionades amb la participació a l’escola, és a dir, allotjament, trasllats des de i cap a l’aeroport, manutenció, desplaçaments interns i un ampli programa social. No obstant això, els participants hauran d’assumir les despeses d’anada i tornada a Praga.

La sol·licitud i documents requerits poden ser enviats per correu electrònic a europa@cidob.org fins el 13 d’abril de 2012.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

CONVOCATÒRIA

FITXER ADJUNT

APPLICATION FORM

Share This