Agenda

UCRAÏNA, UNA GUERRA I TRES CONFLICTES: CAUSES, PERSPECTIVES I IMPACTES DE FUTUR. UNA ANÀLISI GEOPOLÍTICA, GEOECONÒMICA I EN CLAU DE CANVI DEL SISTEMA INTERNACIONAL

DATA
28 març 2022 · 18:00
LLOC
Colpis (c/ Roger de Llúria, 155-157, entresol 1a)

Amb Rafael Grasa, col·legiat, professor de Relacions Internacionals de la UAB i expert en seguretat i transformació de conflictes.

La conferència està concebuda des d’una perspectiva analítica: allunyada de posicionaments personals, com a politòleg i internacionalista. Com a persones i ciutadans, la realitat ens interpel·la i ens posicionem èticament i política; com a professionals de la ciència politica i de la sociologia, el que s’espera de nosaltres és que ajudem a entendre, analitzar, explicar, predir escenaris i, potser, donar arguments per a la presa de decisions. Això és el que marca la diferència i el nostre valor afegit.

Aquesta conferència està co-organitzada amb la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona 

Assistència

La sessió tindrà lloc dilluns 28/3, a les 18h, PRESENCIAL (c/ Roger de Llúria, 155-157, entresol 1a) I EN LÍNIA. És necessària la inscripció prèvia.
Share This