Agenda

PRESENTACIÓ DE LA NOTA INTERNACIONAL DEL CIDOB: ‘EL MÓN EL 2022: DEU TEMES QUE MARCARAN L’AGENDA INTERNACIONAL’

DATA
20 gener 2022 · 18:00
LLOC
En línia

El Colpis acollirà un any més la presentació d’aquest informe, el proper 20 de gener, a les 18 hores. Serà en línia, a través de Zoom.

Un any més la Fundació CIDOB ha elaborat un rigorós treball, en col·laboració amb EsadeGeo, posant el focus en les qüestions clau que observarem aquest 2022. Sota el títol ‘El món el 2022: deu temes que marcaran l’agenda internacional’, un equip d’investigadors ha realitzat una reflexió col·lectiva sobre allò que esdevindrà cabdal en l’any que tot just acabem d’iniciar. I quins seran aquests deu temes? La recuperació econòmica, la tensió geopolítica, els preus dels articles, la salut, les pors, els lideratges, les innovacions, la mobilitat, les crisis humanitàries i l’emergència climàtica.

Per parlar de tot plegat comptarem amb Pol Morillas, director del CIDOB; Eduard Soler, coordinador i editor de l’informe i investigador sènior del CIDOB, i Carme Colomina, investigadora principal especialitzada en Unió Europea, desinformació i política global del CIDOB.

Assistència

Aquesta activitat es durà a terme en línia, via zoom, sent la inscripció prèvia obligatòria.
Share This