Agenda

REUNIÓ/SOPAR-DEBAT DEL COLPIS A MANRESA

DATA
25 gener 2019 · 21:00
LLOC
Canonge Restaurant (Passatge del Canonge Montanyà, 2)

El proper divendres 25 de gener hem organitzat una trobada amb col·legiats i col·legiades de la Catalunya central a un restaurant de Manresa

El proper divendres 25 de gener hem organitzat una trobada amb col·legiats i col·legiades de la Catalunya central, en un sopar debat que tindrà lloc, a a partir de les 21h, al Canonge Restaurant (Passatge del Canonge Montanyà, 2). Aprofitant que un dels nostres col·legiats és en Abel Pié (degà del Col·legi d’Advocats de Manresa), parlarem amb ell de la problemàtica relació entre el Dret i la Política. El sopar tindrà un cost de 16€. Podeu portar acompanyants, si voleu.

L'objectiu d'aquesta trobada -la tercera en el darrer any, després d'Amposta i Lleida- és conèixer-nos i fer xarxa, alhora que repassar l’activitat del Colpis i els serveis que ofereix, i sobretot per saber de les necessitats i les expectatives dels col·legiats i col·legiades d’aquestes comarques. Així mateix, podrem debatre possibles accions a dur a terme al territori, i qualsevol altra tema que es consideri d’interès.

Al sopar hi assistiran també el degà del Colpis, el Dr. Jordi Pachecho, i el gerent, el Sr. Antoni Biarnés.

AFEGEIX AL CALENDARI
Share This