Agenda

Inici del curs Polítiques públiques i innovació social

DATA
26 abril 2017 · 17:00-20:00
LLOC
Seu del Colpis

Els poders públics dels Estats democràtics actuals a revisió. Quins sectors, continguts i procediments d’actuació tenen els esmentats poders públics pel que fa als vells i nous problemes de caràcter col·lectiu en un moment de canvi d'època?

Durant el curs explorarem les dinàmiques entre societat, mercat i Estat, i ens centrarem en escenaris més propers, fent ús de les experiències de l’IGOP en el camp de la recerca. El curs consta de cinc sessions sobre polítiques urbanes, acció comunitària, innovació socioeconòmica, relacions de poder i innovació social. Els professors que impartiran el curs són: Joan Subirats, Nicolás Barbieri, Mayo Fuster, Ernesto Morales i Marc Parès.

Dirigit a tècnics i/o professionals experts en polítiques públiques o en innovació social (però també a qualsevol persona interessada en el tema), el curs ha estat organitzat pel Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya (COLPIS) i l'Institut de Govern i Polítiques Públiques de la UAB (IGOP) i forma part de la programació del segon trimestre del Colpis. Tindrà lloc els dimarts de 17.00 a 20.00 entre el 25 d’abril i el 23 de maig.

MÉS INFORMACIÓ

AFEGEIX AL CALENDARI
Share This