Agenda

LES ELECCIONS ALS ESTATS UNITS D'AMÈRICA. ANÀLISI DE RESULTATS

DATA
18 novembre 2008 · 19
LLOC
Institut d'Estudis Nord Americans. Via Augusta, 123. Barcelona
El Col·legi, l'Institut de Ciències Polítiques i Socials, l'Institut d'Estudis Nord-Americans, el Consulat General dels EUA a Barcelona i l'Associació de Comunicació Política van organitzar una taula rodona d'anàlisi dels resultats de les presidencials del passat 4 de novembre als Estats Units d'Amèrica.
El Col·legi, juntament amb l'Institut d'Estudis Nord-Americans, el Consulat General dels Estats Units a Barcelona, l'Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS) i l'Associació de Comunicació Política (ACOP) van celebrar una taula rodona el 18 de novembre, en què s'analitzaran els resultats de les eleccions del passat 4 de novembre a la presidència dels Estats Units d'Amèrica.

Sota la pregunta Un nou enfocament en la política exterior? van intervindre William Drozdiak, president de l'American Council on Germany de Nova York i ex corresponsal en cap a Europa de The Washington Post; Xavier Batalla, corresponsal dipolomàtic de La Vanguardia i Xavier Roig, consultor polític i membre del Consell Directiu de l'ACOP. Moderarà l'acte en Gabriel Colomé, director del màster de Màrqueting Polític de l'ICPS.

Assistència

Entrada lliure. No cal confirmar assistència
AFEGEIX AL CALENDARI
Share This