Notícies

setembre 30, 2011
16 CONCURSOS: ‘LES 16 PORTES DE COLLSEROLA’
Sessió informativa el 4 d’octubre, al COAC

La Serra de Collserola és un espai clau de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Declarat recentment Parc Natural, l’Ajuntament de Barcelona es planteja posar en valor els recursos naturals i paisatgístics d’aquest territori i, alhora, renaturalitzar la ciutat.

 

Per fer-ho, la tinença d’alcaldia d’Hàbitat Urbà inicia un treball urbanístic i paisatgístic per ordenar els espais fronterers entre la ciutat i el Parc, plantejant una gestió integral dels seus sistemes d’accés i definint equipaments que puguin potenciar un ús natural i ecològic d’aquests espais.

 

L’Ajuntament de Barcelona, d’acord amb el Consorci del Parc de Collserola i la Generalitat, convoca concursos de projectes per intervenir en 16 eixos de connexió Ciutat-Collserola. Els projectes els desenvoluparan un centenar d’equips multidisciplinaris d’arquitectes, ambientòlegs i dissenyadors. Es seleccionaran 16 equips que realitzaran projectes urbanístics i projectes d’execució que ajudaran a ordenar el territori i potenciar el seu valor natural.
Les reflexions que resultin d’aquest procés podran ser tingudes en compte en el futur Pla Especial del Parc Natural de Collserola que ha de substituir el planejament vigent des del 1988.

 

El proper dimarts 4 d’octubre, a les 19 hores, tindrà lloc una sessió informativa a la sala d’actes del Col·legi d’Arquitectes (COAC), Plaça Nova, 5, de Barcelona.

 

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

FITXER ADJUNT

SESSIÓ INFORMATIVA

Share This