DESCOMPTES

PARLEM TELECOM

Logo de PARLEM TELECOM

15% de descompte sobre les tarifes de la companyia

Parlem és el primer operador de telecomunicacions pensat i fet des de Catalunya, amb solucions més innovadores disponibles, una operadora virtual de telefonia mòbil que ofereix serveis per a empreses i autònoms sota els valors inspiradors de la innovació, la catalanitat i la proximitat. Ofereix tots els serveis d'una gran companyia de telecomunicacions; mòbil, ADSL, fibra, centraletes virtuals... per parlar i navegar lliurement amb el màxim compromís de proximitat i condicions úniques.

Gràcies al conveni signat mitjançant l'Associació Intercol·legial, de la qual el Colpis forma part,  Parlem ofereix als col·legiats/des i als seus familiars en primer grau un descompte del 15% del PVP de les tarifes disponibles al web de l'empresa segons les condicions que es publiquin al web de Parlem. Aquest descompte s'aplicarà a totes les de tarifes de mòbils i serveis (ADSL I FTTH), no a l'escreix generat pels costos associats generats pel col·legiat/da.

Parlem ofereix també accés d'internet de banda ampla (ADSL o FTTH segons cobertura), solucions professionals de telefonia fixa i centraleta virtual que es cotitzaran per projecte.

Així mateix, Parlem oferirà als col·legiats/des un servei d'atenció personalitzat mitjançant una landing page i un agent comercial especialitzat.


https://parlem.digital/politolegsisociolegs/

Share This